گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات من الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: ایران هیچگاه تسلیم دشمنان خویش نشده است سردار قاآنی در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + ویدئو
سرخط خبرها

حکمتیار: در هر حالتی از دولت طالبان حمایت می‌کنیم| داعش خطری برای افغانستان ندارد

  • کد خبر: ۷۹۲۲۶
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
حکمتیار: در هر حالتی از دولت طالبان حمایت می‌کنیم| داعش خطری برای افغانستان ندارد
رهبر "حزب اسلامی" گلبدین حکمتیار گفته حتی اگر این حزب در دولت جدید که توسط طالبان تشکیل شود، شرکت داده نشود، باز از آن حمایت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی افغانستان در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی گفت: ما هیچ شرطی برای مشارکت در دولت به غیر از تعیین افراد واجد شرایط نداریم.

 

وی به ارزیابی جدیدترین اوضاع در افغانستان پرداخت و با بیان اینکه اهداف قاطعانه‌ای برای شرکت در دولت طالبان ندارد، گفت:‌ ما شیفته شراکت در دولت جدید افغانستان نیستیم اما از طالبان با هر روشی که آنها دولت جدید را در کشور تشکیل دهند، حمایت می‌کنیم.

 

حکمتیار همچنین استدلال کرد که آنها به کارایی داشتن دولت‌های ائتلافی اعتقاد ندارند چون چنین دولت‌هایی همیشه شکست خورده‌اند و افزود: ما با طالبان برادر هستیم و بین ما اجماع وجود دارد.

 

روابط قوی بین ترکیه و افغانستان

وی به این نکته اشاره کرد که ترکیه یکی از بهترین دوستان افغانستان است و افزود: ترکیه همیشه در کنار مردم افغانستان بوده و در همه حوزه‌ها از افغانستان حمایت کرده است.

 

حکمتیار در پاسخ به اینکه آیا یک دستورکار ملی‌گرای پشتون در افغانستان وجود دارد، گفت: ملی گرایی و تبعیض جایگاهی در اسلام ندارد و ملی‌گرایی در دولت جدید افغانستان هیچ جایگاهی نخواهد داشت. اگر جهان به ایجاد دولت جدید در کشور اجازه ندهد و تلاش کند تا دولت را به ملی‌گرایی نزدیک کند، ممکن است جنگی در افغانستان رخ دهد.

 

رهبر حزب اسلامی گلبدین گفت: ما اکنون خواهان این هستیم که خواسته مردم افغان رعایت شود. بسیاری از کشورها در صورتی دولت جدید را به رسمیت می‌شناسند که بر اساس خواسته مردمی تشکیل شده باشد.

 

حضور داعش در افغانستان

وی در پاسخ به سوالی درباره خطر داعش در افغانستان گفت: این گروه هیچ خطری برای افغانستان ندارد. پروپاگاندایی نادرست درباره القاعده و سایر شبه نظامیان خارجی در افغانستان وجود دارد. اعضای این گروه‌ها در گذشته خیلی کم بودند و امروز حتی کمتر هم شده‌اند. در نظر قرار دادن آنها به عنوان یک تهدید اصلا غیرممکن است.

 

حکمتیار در ۱۹۷۷ حزب اسلامی گلبدین را تاسیس کرد و یکی از چهره‌های این حزب در مقاومت علیه تهاجم شوروی به افغانستان شد.

 

وی برای دورانی کوتاه در دوران جنگ داخلی افغانستان، نخست وزیر بود که پس از پایان اشغال شوروی، این نقش هم پایان یافت. وی در جریان جنگ داحلی به یکسری جرایم علیه غیرنظامیان متهم شده است.

 

حکمتیار با اصالتی پشتون پس از تصرف کابل در ۱۹۹۶، افغانستان را ترک کرد.

 

وی همچنین فعالیت‌های مقاومتی در برابر ارتش آمریکا داشته است و در مه ۲۰۱۷ با قانون تصویب دولت وقت برای آشتی داخلی در افغانستان به کشور برگشت و فوریه همان سال، نامش از فهرست تحریم‌های سازمان ملل خط خورد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->