ترامپ: بازگشت فلسطینیان به غزه ممنوع خواهد بود! اردوغان: پیشنهاد تبعید کردن فلسطینیان را نمی‌توان جدی گرفت پزشکیان: از گسترش همکاری کشور‌های حاشیه دریای خزر برای تأمین منافع متقابل حمایت می‌کنیم سخنگوی پلیس: راهپیمایی ۲۲ بهمن در نظم امنیت و کامل برگزار شد قدردانی استاندار خراسان رضوی از حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن اخلاق، جانمایه انقلاب حجت‌الاسلام‌والمسلمین نظافت: هرچه ضربه می‌خوریم، از جهالت‌ها و نفاق است رئیس شورای عالی استان‌ها: مسئولان هم باید وحدت ملی و وفاق ملی را شکل دهند + ویدئو قالیباف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ارومیه: مدیون شهدا و امام راحل هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: حرف‌های رئیس‌جمهور آمریکا بلوف و توخالی است + ویدئو تولیت آستان قدس رضوی: اولین اثر انقلاب اسلامی بازگشت به اصالت انسانی و ارزش‌های اخلاقی و دینی است پزشکیان در راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران: حضور مردم گواه آن است که ما تا آخر روی باور‌ها و اعتقادات خود ایستاده‌ایم وزیر امور خارجه: اعتمادی در مذاکره با آمریکا نداریم عارف در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳: نفعی در معامله با آمریکا نداریم فرماندهان نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و پاکستان دیدار کردند (۲۲ بهمن ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: حضور مردم نشان از همدلی و اتحاد مردم با انقلاب دارد + ویدئو آیت الله علم‌الهدی: بدون حکمرانی دینی، دولت اسلامی محقق نمی‌شود ترامپ دستور اجرایی تغییر نام خلیج مکزیک به خلیج آمریکا را صادر کرد پرواز وسایل پرنده فوق سبک و پهپاد در روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ممنوع است گزارشی از راهپیمایی ملی ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ در سراسر کشور | پرچم اتحاد ملت ایران بالاست+ فیلم و عکس نگرانی آمریکایی‌ها درباره تسلط ایلان ماسک بر ارکان قدرت این کشور وزیر امور خارجه توطئه آمریکایی - صهیونیستی برای پاکسازی قومی غزه را محکوم کرد طرح عیدانه پلیس | ترخیص خودروها و موتورسیکلت‌های توقیفی به مناسبت ۲۲بهمن ۱۴۰۳ طنین بانگ الله اکبر در سراسر ایران اسلامی (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) شلیک موشک سپاه از جنوب طبس به دریای عمان (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با عراقچی دیدار کردند دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمایت ایران از مقاومت ادامه دارد آسمان مشهد، نورباران خواهد شد (۲۱ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

حکمتیار: در هر حالتی از دولت طالبان حمایت می‌کنیم| داعش خطری برای افغانستان ندارد

  • کد خبر: ۷۹۲۲۶
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۳:۴۳
حکمتیار: در هر حالتی از دولت طالبان حمایت می‌کنیم| داعش خطری برای افغانستان ندارد
رهبر "حزب اسلامی" گلبدین حکمتیار گفته حتی اگر این حزب در دولت جدید که توسط طالبان تشکیل شود، شرکت داده نشود، باز از آن حمایت خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی افغانستان در گفت‌وگو با خبرگزاری آناتولی گفت: ما هیچ شرطی برای مشارکت در دولت به غیر از تعیین افراد واجد شرایط نداریم.

 

وی به ارزیابی جدیدترین اوضاع در افغانستان پرداخت و با بیان اینکه اهداف قاطعانه‌ای برای شرکت در دولت طالبان ندارد، گفت:‌ ما شیفته شراکت در دولت جدید افغانستان نیستیم اما از طالبان با هر روشی که آنها دولت جدید را در کشور تشکیل دهند، حمایت می‌کنیم.

 

حکمتیار همچنین استدلال کرد که آنها به کارایی داشتن دولت‌های ائتلافی اعتقاد ندارند چون چنین دولت‌هایی همیشه شکست خورده‌اند و افزود: ما با طالبان برادر هستیم و بین ما اجماع وجود دارد.

 

روابط قوی بین ترکیه و افغانستان

وی به این نکته اشاره کرد که ترکیه یکی از بهترین دوستان افغانستان است و افزود: ترکیه همیشه در کنار مردم افغانستان بوده و در همه حوزه‌ها از افغانستان حمایت کرده است.

 

حکمتیار در پاسخ به اینکه آیا یک دستورکار ملی‌گرای پشتون در افغانستان وجود دارد، گفت: ملی گرایی و تبعیض جایگاهی در اسلام ندارد و ملی‌گرایی در دولت جدید افغانستان هیچ جایگاهی نخواهد داشت. اگر جهان به ایجاد دولت جدید در کشور اجازه ندهد و تلاش کند تا دولت را به ملی‌گرایی نزدیک کند، ممکن است جنگی در افغانستان رخ دهد.

 

رهبر حزب اسلامی گلبدین گفت: ما اکنون خواهان این هستیم که خواسته مردم افغان رعایت شود. بسیاری از کشورها در صورتی دولت جدید را به رسمیت می‌شناسند که بر اساس خواسته مردمی تشکیل شده باشد.

 

حضور داعش در افغانستان

وی در پاسخ به سوالی درباره خطر داعش در افغانستان گفت: این گروه هیچ خطری برای افغانستان ندارد. پروپاگاندایی نادرست درباره القاعده و سایر شبه نظامیان خارجی در افغانستان وجود دارد. اعضای این گروه‌ها در گذشته خیلی کم بودند و امروز حتی کمتر هم شده‌اند. در نظر قرار دادن آنها به عنوان یک تهدید اصلا غیرممکن است.

 

حکمتیار در ۱۹۷۷ حزب اسلامی گلبدین را تاسیس کرد و یکی از چهره‌های این حزب در مقاومت علیه تهاجم شوروی به افغانستان شد.

 

وی برای دورانی کوتاه در دوران جنگ داخلی افغانستان، نخست وزیر بود که پس از پایان اشغال شوروی، این نقش هم پایان یافت. وی در جریان جنگ داحلی به یکسری جرایم علیه غیرنظامیان متهم شده است.

 

حکمتیار با اصالتی پشتون پس از تصرف کابل در ۱۹۹۶، افغانستان را ترک کرد.

 

وی همچنین فعالیت‌های مقاومتی در برابر ارتش آمریکا داشته است و در مه ۲۰۱۷ با قانون تصویب دولت وقت برای آشتی داخلی در افغانستان به کشور برگشت و فوریه همان سال، نامش از فهرست تحریم‌های سازمان ملل خط خورد.

 

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->